Vízparti temetés

Az utóbbi időben megszaporodott azoknak a száma, akik a magas sírhely árak miatt, elsősorban anyagi okokból kénytelenek haza vinni elhunyt szerettük hamvait. Sokan vannak olyanok is, akik – sokszor az elhunyt kifejezett kérésének megfelelően –  valamilyen alternatív, a kegyeleti szempontoknak is megfelelő elhelyezési módot keresnek a természetben, és a vízi temetés valamilyen formáját választják.

Aki meghittebb, kis létszámú családi szertartásra vágyik a vízpartról, környezetbarát, lebomló anyagból készült, speciális urnában helyezheti el a hamvakat és virágszirmok kíséretében bocsáthatja útjára a hullámok hátán. Igény szerint búcsúztató nyújt segítséget a szertartás lebonyolításához.

Lehetőség van azonban arra is, hogy a természetben történő szórást megelőzően a búcsú szertartásra exkluzív kegyeleti rendezvénytermünkben kerüljön sor, ahol az időjárás viszontagságaitól védve vehetnek búcsút szerettüktől. Sok család ezt követően választja a hamvak szűk családi körben, vízpartról történő vízre helyezését. Igény szerint, a hamvak ravatalozásának idejére díszurnát biztosítunk, amennyiben a környezetbarát urna megjelenését nem érzik elég elegánsnak.

  Családias, környezetbarát temetés lebomló papír urnával. A szórópárna hajós temetés lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

A környezetbarát temetkezési kellékek megvásárolhatóak a Kegyeleti Webáruházban és a Lélekhajó Temetkezés irodájában. A hamvak természetben történő szórásával kapcsolatos jogszabályi háttérről, a szükséges engedélyekkel kapcsolatban hívja kegyeleti tanácsadóinkat!

Lélekhajó Temetkezés
1096 Budapest, Ernő utca 30-34.

Telefon/fax: (1) 781 9288, (20) 595 6576

Nyitva tartás
hétfőtől péntekig 8-16 óráig

 >>> LÉLEKHAJÓ KEGYELETI RENDEZVÉNYTEREM (RAVATALOZÓ) <<<

Comments are closed.