Koszorúk

A hajós temetések virág összeállításaihoz környezetbarát, lebomló alapra készülő ravataldíszeket, koszorúkat használunk. A döntés előtt érdemes mérlegelni, hogy melyik hajóra illetve urnára esett a választás és hogy néz ki az adott ravatal a hajón.

>>> FOTÓK A RAVATALOKRÓL <<<

Legalább egy kis urna koszorút, füzért érdemes élő virágból választani, amit az urnával együtt vízre helyezhetünk, hogy az elhunyt méltó módon, virágok közt térjen örök nyughelyére. Ha nagyobb koszorút választanak, természetesen az is elkíséri az urnát a habokba.

A nagy koszorút állványon javasoljuk elhelyezni, melynek közepén – igény szerint – az elhunytról készült fotót helyezhetünk el, személyesebbé téve a búcsú szertartást.

Szórópárnához a kicsi (fölé, vagy mögé támasztva), illetve a nagyobb koszorúk (alá, mellé) közül is érdemes választani. Kifejezetten szórópárnákhoz kialakított kollekciónkat irodánkban tekinthetik meg.

Az alábbi összeállítás csak ízelítőül szolgál. Irodánkban széles kínálatból – hajós temetésre kialakított, színben harmonizáló kollekciókból is – választhatnak, de egyedi igények megvalósításával is állunk rendelkezésükre.

A virágok árát megtekinthetik többféle többféle méretű koszorúra vonatkoztatva,
ha a kurzort
(egérmutatót) a kép fölé viszik.

>>> TOVÁBBI ÚSZÓ KOSZORÚK, MELYEK ONLINE IS MEGRENDELHETŐK <<<

>>> KOSZORÚ RENDELÉS MENETE <<<

 

 

 

 

Comments are closed.