Munkatársaink

Munkánkat több évtizedes tapasztalattal  rendelkező, elismert temetkezési és hajózási szakemberek segítik a háttérből (polgári búcsúztatók, hajózási szakemberek, stb.) így nyugodtan ránk bízhatja elhunyt szerette méltó temetését, végső búcsúját. Biztos lehet benne, hogy mind szakmai, mind emberi szempontból kifogástalan, az Ön igényeihez maximálisan illeszkedő szolgáltatást nyújtunk, beleértve a hamvasztás megszervezését és a hajós temetés teljes körű lebonyolítását is.

 

Gőcze Edit
kegyeleti szakértő, temetés rendező

A különleges ceremóniák, hajós temetések, alternatív temetkezési formák és extra szolgáltatások szakértője, de bármilyen más kérdéssel is fordulhatnak hozzá bizalommal. Szeretettel várja az extra igényeket, lehetetlennek gondolt kéréseket is, biztosan lesz rá megoldás!

 

Spala Anita
kegyeleti szakértő, temetés rendező

Segítőkészsége, empátiája határtalan. Csalhatatlan ízlése és termékismerete garantálja Önnek igényeihez és anyagi lehetőségeihez illeszkedő kegyeleti kellékek, szolgáltatások kiválasztását; az egész család megnyugvását és a gyász feldolgozását elősegítő, méltó búcsú megszervezését. Forduljon hozzá bizalommal!

 

Comments are closed.