Hamvasztási ajánlat

KEDVEZMÉNYES HAMVASZTÁSI SZOLGÁLTATÁS CSOMAG
TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL + környezetbarát, lebomló ÖKO-URNA
(szórópárna)
bruttó 141.140 Ft
-tól

R É SZ L E T F I Z E T É S I   L E H E T Ő S É G  !

Bruttó árak, minden egyéb járulékos, váratlan költség nélkül Budapesten és Pest megye legtöbb településén. Az ország más területére kérje kedvezményes szállítási árajánlatunkat!

* * *

Érdeklődés és előzetes időpont egyeztetés:

Lélekhajó Temetkezés
:
1096 Budapest, Ernő utca 30-34.
Telefon: (1) 781 9288, (20) 595-6576
Email: info@lelekhajotemetkezes.hu

* * *

Árajánlat, díjmenetes kegyeleti tanácsadás
hétvégén és este is:
(20) 595-6576, vagy info@lelekhajotemetkezes.hu

* * *

A Lélekhajó Temetkezés a hamvasztás, a hamvak szórása és a hajós temetések szakértője. Teljes körű, igényeihez maximálisan igazodó, diszkrét, szakértő segítséget, megértő gondoskodást, személyre szabható hamvasztási szolgáltatás csomagokat és további kedvezményeket nyújtunk Önnek a hamvasztás lebonyolításához és a hamvak elhelyezéséhez otthon, temetőben, templomban, valamint a természetben korrekt áron.

* * *

 

 

HAMVASZTÁST MEGRENDELŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA
DÍJMENTESEN BIZTOSÍTJUK AZ ALÁBBIAKAT:

  • ügyintézés a kórházban, patológián (halottvizsgálati bizonyítvány és hamvasztási engedély beszerzése, lepedő vagy ruha leadása, stb. A patológián fizetendő hűtési díjról természetesen számlát hozunk, melynek összege a megrendelőt terheli.)
  • a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése (hiányos iratok esetén is)
  • urna hazaviteléhez, vagy a hamvak temetőn kívüli elhelyezéséhez, szórásos temetéshez szükséges engedélyek, igazolások beszerzése rövid határidővel
  • ügyintézés a Nyugdíjfolyósító Intézetnél: nyugdíj folyósításának lemondása

 

A FENTI ÁRAK MAGUKBA FOGLALJÁK TOVÁBBÁ AZ ALÁBBIAKAT

  • kedvezményes árú környezetbarát urnák (szórópárna)
  • teljes körű ügyintézés
  • elhunyt szállítása hamvasztásra (Budapest és Pest megye területéről)
  • egészségügyi és hamvasztási kellékek
  • hamvasztás
  • hamvak kiadása irodánkban
  • a hamvak otthoni vagy természetben történő elhelyezésére, hajós temetésekre vonatkozó, személyre szabott tanácsadás

* * *

Azon családok számára különösen ajánljuk a hamvasztási folyamat mielőbbi elindítását, akiknek hozzátartozója lakáson, vagy otthonban hunyt el és szeretnék, ha a hűtési díjak a lehető legalacsonyabb szinten maradnának. Hamvasztási engedély (Fővárosi Népegészségügyi Intézet) ügyintézéssel és a halotti anyakönyv beszerzésével is állunk rendelkezésükre.

* * *

Hamvasztás és urna kiadás akár 2 munkanapon belül is!

További kedvezmények:

  • Kedvezményes hamvasztás, ravatalozás a Lélekhajó Kegyeleti teremben, majd hamvak haza vitele: bruttó 165.990 Ft.
  • Hamvasztás, hamvak kiadása környezetbarát urnában: 141.140 Ft
  • 10% kedvezmény exkluzív kegyeleti rendezvénytermünk bérleti díjából, hogy az egész család méltó búcsút vehessen elhunyt szerettüktől akkor is, ha a hamvak nem temetőben lesznek elhelyezve (megfizethető ravatalozási lehetőség).
  • Hajós temetés a Dunán környezetbarát urnával, hamvasztással együtt bruttó 249.500  Ft-tól. (Hétvégén és télen is megoldható a temetés, klimatizált hajókon!)
  • Hamvak természetben történő elhelyezéséhez (pl. vízi szórás), kedvezményes árú környezetbarát urna és technikai segítség a család számára

 

Árainkat elsősorban Budapest területén és a Főváros közvetlen környezetében tudjuk garantálni. Távolabb fekvő települések esetében kérje személyre szabott árajánlatunkat, igyekszünk mindenre kiterjedő, kedvező megoldást kínálni rövid időn belül.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy temetés kapcsán nem csak a lelki teher, de a temetés költségeinek kifizetése is komoly megpróbáltatást jelenthet a családok számára. Ezért a temetkezési szolgáltatók körében egyedülálló kedvezmény rendszert és szolgáltatási csomagokat dolgoztunk ki, hogy valamelyest könnyebbé tegyük a tragédia elviselését.

Kérdezzen bátran, kérjen ajánlatot személyesen, telefonon, vagy online, ingyenes kegyeleti tanácsadással állunk rendelkezésére bármilyen temetkezéssel kapcsolatos kérdésben!

A megközelítési lehetőségekről  >>> IDE<<< kattintva olvashat bővebben.

Comments are closed.