Bemutatkozás

A Lélekhajó Temetkezés a hagyományos temetkezési formák mellett, évek óta alternatív temetkezési formák megvalósításával foglalkozik. Magyarországon úttörőként vezettük be a külföldön már több éve elterjedt és közkedvelt környezetbarát urnákat, melyek a hamvak természetben történő elhelyezését teszik lehetővé.

Fő profilunk a hamvasztásos temetkezés, ezen belül a hajós temetések szervezése és valamennyi kegyeleti szempontnak megfelelő, teljes körű lebonyolítása. Missziónknak tekintjük az elhunytak személyiségéhez illeszkedő búcsú szertartások megszervezését, mert hiszünk abban, hogy minden EMBER egyedi. Meggyőződésünk, hogy mindenkit megillet az, hogy ne “futószalag” temetése legyen, hanem hozzá méltó. Az amúgy is megtört hozzátartozók pedig megérdemlik, hogy zárt körben, meghitt, egyúttal elegáns környezetben búcsúzhassanak el szerettüktől.

Közel 200 hajós temetés tapasztalataival a hátunk mögött, számíthat szakszerű segítségünkre a hamvasztással kapcsolatos tennivalók és a hajós temetés lebonyolítása során is.

 

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

  • Komplex szolgáltatást rendelhet meg nálunk, mindent egy helyen: igény szerint a hamvasztás lebonyolításától kezdve valamennyi hamvasztáshoz kapcsolódó ügyintézésén át, a hajós temetésig. Egy helyen választhatja ki a temetés időpontját, az Önnek tetsző hajót, urnát, a ravatalt díszítő lebomló alapra készülő koszorúkat, a búcsúztatót és minden egyéb részletet.
  • Akkor is szeretettel várjuk, ha a hamvasztás már megtörtént. Segítségére leszünk a hamvak környezetbarát urnába történő áthelyezésében.
  • Mi és hajós partnereink valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezünk temetkezési és hajózási szempontból is.
  • Egyedülállóan elegáns, modern berendezésű, professzionális vendéglátásra berendezett hajó kínálattal rendelkezünk. A hajók 2013-2014-ben estek át teljes körű felújításon és modernizáláson, tehát nem fordulhat elő, hogy a hajó megjelenése nem méltó az alkalomhoz és ez esetleg csak a helyszínen derül ki. (Igény szerint, a temetést megelőzően a kiválasztott hajó megtekinthető!)
  • Hétvégére is kérheti a temetés időpontját. Így talán könnyebb a család valamennyi tagja számára a megjelenés.
  • Több, korábban elhunyt családtag együtt temetését kedvezményes áron vállaljuk. (Érdemes elgondolkodni hamarosan lejáró sírok felszámolásán is, melyhez teljes körű segítséget nyújtunk.)
  • Ha már megtörtént a hamvasztás, akár másnapra vállaljuk a temetés lebonyolítását. Időpontok kiválasztásában maximálisan alkalmazkodunk Önhöz. (Általában minden nap 9-15 óráig indulnak a hajók, de ettől eltérő időpont is elképzelhető)
  • Egyedülállóan széles környezetbarát urna kínálattal rendelkezünk; nem kell kompromisszumokat kötnie az urna kiválasztásakor.

Ha bármi kérdése van, hívjon, írjon nyugodtan. Kegyeleti szakértőink állnak rendelkezésére.

Lélekhajó Temetkezés
1096 Budapest, Ernő utca 30-34.

Telefon/fax: (1) 781 9288, (20) 595 6576,

Ügyeleti szám munkaidőn kívül, hétvégén és este is:
(20) 595 6576

Nyitva tartás
hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Comments are closed.